Bästa affiliatenätverken

Här presenteras de största svenska affiliatenätverken, personliga erfarenheter av de olika nätverken, m.m.

Inledning

Affiliatemarknadsföring gör det möjligt för dig som driver en blogg, hemsida eller app att tjäna pengar på dina inlägg. När du publicerar innehåll som andra vill läsa eller ta del av på olika sätt så finns det ofta en möjlighet att du samtidigt tjäna pengar.

Tanken med det här inlägget är att skriva lite om de affiliatenätverken som jag själv använder mig av, vilka erfarenheten jag har av de olika nätverken. Listan kan komma att uppdateras framöver i takt med att nya samarbeten och erfarenheter växer fram.

Personligen så driver jag just nu några rabattkodsidor samt en lånesida, vilket betyder att jag slår på en ganska bred front. Dvs. Ju fler samarbeten, desto bättre. Om man istället har en specific nisch så kan det finnas vissa fördelar med olika nätverk. Kanske behöver man bara ett nätverk i det fallet, men oftast vill man vara med i flera nätverk. Mina hemsidor är registrerade på nedanstående affiliatenätverk.

Top 5 affiliatenätverken


1. Adtraction

Ett smidigt och stort affiliatenätverk med otroligt bra support som har många intressanta samarbeten. Lättnavigerat användargränssnitt samt ett smidigt API som ger goda möjligheter till att automatisera.

Gå till Adtraction

2. Adrecord

Ett bra affiliatenätverk med intressanta samarbeten. Väldigt smidigt gränssnitt samt ett enkelt API att programmera emot.

Gå till Adrecord

3. Double.net

Double.net är ett stort och smidigt affiliatenätverk som jag inte har haft några problem med alls. Det gör vad det ska, varken mer eller mindre.

Gå till Double.net

4. TradeDoubler

Likt ovanstående nätverk så är det ett enkelt och bra affiliatenätverk, varken mer eller mindre.

Gå till TradeDoubler

5. Awin

Awin är ett väldigt stort affiliatenätverk men med ett svårnavigerat och ointuitivt gränssnitt. Har inte programmerat emot deras API någonting ännu så jag skall utvärdera det senare.

Gå till Awin

Om du gillade inlägget, dela gärna!

Adress till artikeln

https://www.autokod.net/blog/basta-affiliatenatverken

2019-07-25